Home » Evenementen » De landelijke PKU dag

17 september 2022, aanmelding is open

Na 3 jaar weer een Landelijke PKU dag

Na drie jaar zijn we er weer!
Met veel plezier organiseren we weer de Landelijke PKU dag op 17 september!

De locatie is midden in het land: het schitterende landgoed De Horst in Driebergen-Rijsenburg!

Je kunt die dag met lotgenoten en met Stichting PKU Research in gesprek, genieten van een eiwitarme lunch.
Er is voor alle leeftijden wat georganiseerd om elkaar weer te spreken en zien, leuke dingen samen te doen en om informatie uit te wisselen.
Kortom, iedereen heeft een geweldige dag op de 17e!

• Voor de aller jongste is er een dagopvang.
  • Voor de basisschoolleeftijd zijn er workshops van Mad Science, een springkussen en een goochelshow.
  • Voor de tieners en jongvolwassenen zijn er een aantal gave (sport)games en de mogelijkheid om tussendoor met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een eiwit arm hapje.
  • Voor de volwassenen is er een mooi informatief programma met inzichten uit het PKU veld.
  • Ook de workshop voor jonge geborenen wordt weer gegeven.
  • Daarnaast kan je in gesprek over zwangerschap en begeleiding van jong volwassenen.

En natuurlijk zal er gedurende de dag weer de eiwitarme produktmarkt zijn. Verschillende leveranciers laten nieuwe eiwitarmeproducten proeven, je kan meteen producten kopen en je laten adviseren.

Meld je aan via het ledenportaal en kom op zaterdag 17 september.
Om je aan te melden moet je eerst inloggen met je login en wachtwoord van de PKU vereniging. Ben je je login en/of je wachtwoord kwijt? Gebruik dan de functie ‘login vergeten’ en/of ‘wachtwoord vergeten’ (rechts in de scherm).

Tot dan!

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via info@pkuvereniging.nl

Aanmelden via het ledenportaal

Het programma

Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma met voor iedereen leuke en interessante onderdelen. Dit jaar hebben extra aandacht besteed aan onderdelen voor de doelgroep 12 t/m 18 jaar. In contact zijn met leeftijdgenoten tijdens toffe games!

Het programma begint om 9.30 uur.
je bent welkom vanaf 9.00 uur. De koffie en thee staat klaar met een lekker eiwit arm hapje.

Zowel de lunch als alle andere hapjes en drankjes zijn geschikt voor een eiwit beperkt dieet.
Kortom de hele dag is gedacht aan de PKUer.