Wat is PKU
Leveranciers

Landelijke Dag 2017
16 september 2017 - Ede - Akoesticum
De jaarlijkse Landelijke Dag van de Nederlandse PKU vereniging vindt dit jaar plaats op 16 september 2017 in het Akoesticum in Ede.
Schrijf je nu in.

ALV 2017
10 mei 2017 - van der Valk hotel Breukelen
U kunt zich aanmelden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de vereniging. Deze is toegankelijk voor leden van de Nederlandse Phenylketonurie Vereniging.
Inschrijven gaat eenvoudig: Controleert u of uw gegevens juist zijn en pas deze aan als deze niet correct zijn. Vervolgens klikt u op 'Inschrijven'.

Ouderenweekend 2017
21 april 2017 t/m 23 april 2017 - Putten
Het ouderenweekend wordt georganiseerd door de Nederlandse PKU vereniging. Inschrijven kan alleen als je lid bent van de vereniging.
Bij inschrijving ga je akkoord met een eigen bijdrage van 75 euro. Daarnaast ga je vooraf akkoord met de voorwaarden voor PKU weekend zoals vermeld op de website van de Nederlandse PKU vereniging. Ook ga je akkoord met opname van beeld en geluidsmateriaal.

PKU weekend 2017
21 april 2017 t/m 23 april 2017 - Putten (Gld) - De Peppelhoeve

Het PKU weekend is een weekend voor de jeugd met PKU. Het doel is om in een gezellig weekend met zijn allen leuke dingen te doen. Omdat alle deelnemers PKU hebben, is dit weekend uitstekend geschikt voor het uitwisselen van ervaringen. Voorwaarde voor deelname is dat je zelf met het dieet kan omgaan (vanaf 8 jaar).
Er is begeleiding aanwezig die de groep begeleid.

Het PKU weekend wordt al vele jaren met succes georganiseerd.
Nog nooit geweest? Meld je dit jaar aan! Je komt op een leuke manier in contact met andere PKU-ers en je hebt een geweldig weekend.

Schrijf je snel in. 1 april sluit de inschrijftermijn.

Landelijke Dag 2016
10 september 2016 - Ede - Akoesticum
De jaarlijkse Landelijke Dag van de Nederlandse PKU vereniging vindt dit jaar plaats op 10 september 2016 in het Akoesticum in Ede.
Schrijf je nu in.

ALV 2016
23 mei 2016 - van der Valk hotel Breukelen

PKU weekend 2016
15 april 2016 t/m 17 april 2016 - Putten (Gld) - De Peppelhoeve

Er is begeleiding aanwezig die de groep begeleid.

Het PKU weekend wordt al vele jaren met succes georganiseerd.

Schrijf je snel in. 1 april sluit de inschrijftermijn.