Home » Evenementen » Online PKU update 26 september 2020

Online PKU update

Elk jaar organiseert de Nederlandse PKU vereniging de Landelijke PKU Dag. Dit jaar kan de Landelijke Dag niet doorgaan vanwege corona.

Maar……..we hebben een alternatief. We laten ons niet kisten door Corona en organiseren een online PKU update via Zoom.

Meld je aan via het ledenportaal van de vereniging en log op 26 september in via de link die je van ons krijgt. Dan ben je in korte tijd weer helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van PKU.

Om je aan te melden moet je eerst inloggen op het ledenportaal. Het evenement is alleen voor leden toegankelijk. Ben je nog geen lid? meld je dan aan

11:00   Opening

11:05   Kimber van Vliet: Het brein van PKU patiënten: een MRI-onderzoek.

11:20   Roeland Evers: Een ademtest voor PKU-patiënten.

11:35   Francjan van Spronsen:  Algemene update over de laatste ontwikkelingen op het gebied van PKU.

12:00   Afsluiting