Rondreizend PKU circus

Tijdens de jaarlijkse Landelijke Dag van de PKU vereniging krijg je de laatste informatie m.b.t. ontwikkelingen op het gebied van PKU.

Op dit moment zijn er veel ontwikkelingen. Eigenlijk te veel om goed te kunnen behandelen tijdens een groot evenement als de Landelijke Dag.

Daarom organiseert de PKU vereniging in november dit jaar een aantal bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland. Hierbij zijn PKU-ers welkom en ouders/verzorgers van jonge PKU-ers. Maximaal 2 personen per lid van de vereniging. We hanteren een maximale groepsgrootte van 25 personen. Zo kunnen we de sessies interactief houden.

Onderstaande data en locaties kunnen we nu bekend maken. We hebben nog niet alle locaties 100% rond. Zodra alles rond is kan je je inschrijven. Hou deze website in de gaten.

Donderdag 7 november Ede
Zaterdag 9 november Assen