Rondreizend PKU circus - inschrijving geopend.

Tijdens de jaarlijkse Landelijke Dag van de PKU vereniging krijg je de laatste informatie m.b.t. ontwikkelingen op het gebied van PKU. Op dit moment zijn er veel ontwikkelingen. Eigenlijk te veel om goed te kunnen behandelen tijdens een groot evenement als de Landelijke Dag.

Daarom organiseert de PKU vereniging in november dit jaar een aantal bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland. Hierbij zijn PKU-ers welkom en ouders/verzorgers van jonge PKU-ers. We hanteren een maximale groepsgrootte van 25 personen. Zo kunnen we de sessies interactief houden.

- Je kan met maximaal 2 mensen deelnemen.
- Deelname is mogelijk voor leden van de Nederlandse PKU vereniging ouder dan 15 jaar.
- Het evenement is gratis. Afmelden is mogelijk tot uiterlijk 2 weken voor de datum van het evenement. Daarna afmelden en/of niet op komen dagen betekent dat we je de kosten in rekening brengen. De kosten bedragen 30 euro per persoon.

Onderstaande data en locaties kunnen we nu bekend maken.

Inschrijven kan vanaf nu, ga naar het ledenportaal van de PKU Vereniging
Log daar in.
Ga naar 'Evenementen' en daar kan je je inschrijven voor 1 van deze voorstellingen.

Donderdag 7 november Akoesticum,Ede
Zaterdag 9 november Het Stadhuys, Assen