Voorwaarden

Voor bepaalde evenementen/workshops etc die door de vereniging worden georganiseerd zijn voorwaarden van toepassing. Voordat u zich inschrijft dient u notie te nemen van deze voorwaarden.

Jeugdweekend 2019:

Yes! Het is zo ver, je kan je inschrijven voor het PKU jeugdweekend!

Op 5, 6 & 7 april zijn we met z’n alle in de Peppelhoeve in Putten om er een geweldig weekend van te maken. Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar het wordt weer een weekend vol met leuke dingen.

Belangrijk om te weten is dat het niet de bedoeling is om eigen snoepjes, chipjes en / of drinken mee te nemen. Er is genoeg eten en drinken op het kamp aanwezig. Belangrijke dingen die je wel of juist niet mee moet nemen zullen we je ook nog vertellen in een email vlak voor het kamp.

Schrijf je nu in! Kilk hier om naar de ledenadministratie te gaan. Log daar in en schrijf je vervolgens in voor het jeugdweekend!!!

Wij hebben er al ontzettend veel zin in en we zien je in Putten!

Groetjes, Danique